4 anys han donat molt de si, i en aquesta pròxima edició volem tornar a oferir l’escència que any rere any hem anat oferint als nostres participants.

amb el temps hem vist que el summercamp ha anat una mica més enllà d’unes jornades tècniques, convertint-se en un punt de trobada de persones distants en l’espai però no en el ciberespai, això ha permès reempendre vells projectes i obrir-ne altres de nous, com la creació de nous espais de hacking a la nostra comarca.

en edicions anteriors hem tingut cel·lebritats de varis col·lectius com el caos computer club d’alemania, partit pirata suec i català, guifi.net de mica en mica de tot arreu, hacklabs a nivell nacional, estatal i italians, col·lectius i associacions de la província i la comarca, etc.

les ubicacions dels summercamps com sempre busquen un lloc tranquil envoltat de vegetació, lluny de les grans civilitzacions, gràcies a això, es crea un ambient familiar entre els diferents assistents, al mateix moment que es pot percebre la curiosa barreja entre natural i tecnològic.

durant 3 dies us oferim un seguit d’activitats i xerrades per a un públic entusiasta, ja iniciat al món de les noves tecnologies i amb una mentalitat oberta al treball col·laboratiu.

vine amb la teva tenda d’acampada i el teu ordinador.