Vinga va!, m’hi poso d’una vegada que ho vaig endarrerint i tocarà tornar a còrrer com sempre!. No pretenc fer res èpic ni filosòfic, a més entre trucades i feina no hi ha qui es concentri… bueno… la migdiada que m’acabo de cardar… uhm…
Apa! mans a la obra doncs… aquest any toca de nou Summer Camp Garrotxa, aquest esdeveniment que es fa de forma bianual i que es porta fent des del 2008 allà enmig d’un forat envoltat de volcans (no us preocupeu que estan apagats i segons diuen els geòlegs encara queden uns quants anyets per a què tornin a donar la brasa). Naturalesa, ordinadors, estiuet, blah blah blah…
Aquest any ja és la setena edició i cada cop ho hem fet a llocs diferents, alguns anys han sigut més precàries i d’altres més dignes. Així que aquest any repetim a una de les més dignes, la del darrer cop al 2015 al Mas la Coma de Mont a Batet de la Serra (Olot), una casa de colònies amb una magnífica sala de xerrades molt tribal :)
Les dates seran el cap de setmana abans de Sant Joan, ergo, 16, 17 i 18 de Juny. El motiu de fer-ho al Juny és que em vaig pajarejar al demanar les dates, ho vaig fer massa tard i aquestes eren les úniques dates més o menys dignes que quedaven disponibles. D’aquesta forma, tots aquells que fugiu del país durant els mesos de Juliol i Agost no tindreu l’excusa que no podeu venir aquest cop.
El Summer Camp Garrotxa és un esdeveniment que pretén desenvolupar-se en un entorn familiar, és per a això que el nombre màxim d’assistents serà de 80 i qui no s’apunti i estigui l’aforament complet, es queda fora.
El títol o assumpte d’aquest missatge (depèn de per a on t’arribi aquesta obra literària de text), pretén a més de fer una primera difusió, buscar a persones que ens vulguin deleitar/donar la brasa amb les seves frikades, treballs o el què sigui. Les xerrades seran en castellà. El requisit com cada any, és que aquestes permetin als assistents aprendre de què va la cosa, xerrades d’aquestes de veure qui la té més llarga o és més flipat que ningú són per a un altre tipus d’esdeveniments els quals no els faré publicitat, a més que tenen sponsors que els hi paguen les coses, aquí som un xic més hippis i lloguem una casa i repartim les despeses entre els assistents i organitzadors. Inicialment els ponents no cobren per les xerrades, però se’ls agraeix la seva assistència d’alguna friki-forma i/o lògica-forma.
En els pròxims dies refaré la web (o si no trobo un tema que em satisfaci la deixaré tal qual) i aniré posant les xerrades que es van oferint. La resta d’informació, com ubicació, com arribar i demés, és la mateixa que la de l’any 2015.
Doncs res més a dir… com cada any… ens veiem al camp!
[SE]VEN
SCG·17

Contacte: blackhold [at] lamardebits.org