Un any més torna amb força una nova edició del Summer Camp Garrotxa, és per a això que un cop més volem oferir-vos diferents continguts relacionats amb el món de l’administració de sistemes, desenvolupament, xarxes i el món DIY en un espai completament atípic, en un medi rural, envoltats de les delícies paisatgistiques de la Garrotxa.
Cada any intentem que l’experiència sigui inoblidable i diferent, i cada any és un nou experiment on trobem sinergies amb diferents col·lectius i entitats properes al territori, sempre en un ambient familiar. Hem compartit espai amb la Volcànica LAN Party, han col·laborat amb nosaltres persones de la ecoxarxa de la Garrotxa, guifi-olot i la Greda, etc. Aquest any doncs, compartirem l’espai amb unes altres jornades, el SAX (Salut, Amor i Xarxa), les jornades anuals del projecte guifi.net, el qual disposa de la xarxa de telecomunicacions oberta i creada per als propis usuaris més gran del món.
L’objectiu és el d’ampliar el tipus de continguts i el d’ajudar a teixir una xarxa de contactes de persones amb interessos comuns, donant a peu la retroalimentació dels projectes dels participants, sempre des de la òptica de compartir els coneixements i experiències.

El SCG15 i el SAX2015 es realitzaran els dies 10, 11 i 12 de Juliol al Mas La Comademont a Batet de la Serra.

Teniu fins al 21 de Juny per a confirmar la vostra assistència. Us recordem la importància de formalitzar el vostre registre el més aviat possible per tal de tenir una previsió d’assistència (tan per l’allotjament com per als àpats). La casa disposa d’una 50a de places, però com cada any hi haurà zona d’acampada.

Si voleu presentar una xerrada per a algun dels dos esdeveniments, poseu-vos en contacte amb Blackhold i/o indiqueu-ho al moment de fer el registre.

– + Informació: http://summercamp.cat
– Registre: http://summercamp.cat/inscripcio-scg15/

# DATA I LLOC
Data: 10, 11 i 12 de Juliol 2015
Lloc: Mas La comademont – Batet de la Serra
Coordenades: Mas la Comadamont, 1, 17810 Olot, Girona
https://goo.gl/maps/Ag2kW