Títol: Canal de televisió de guifinet, gTV

Ponent: Eloi Rebes

Esdeveniment: SAX 2015

Descripció:
Des de fa uns 5 anys, portem a terme la gravació de tallers i xerrades, perquè es puguin veure de nou i per a donar la oportunitat de veure la xerrada a aquells que no havien pogut assistir a l’esdeveniment.
Actualment disposem de més de 100 vídeos guardats en el servidor propi[1] que es pot accedir tan des de la xarxa guifi.net del Barcelonès, com per Internet.
En ocasions com el SAX, es va començar a treballar per retransmetre-ho en directe. El SAX 2011 va ser el primer, després van ser el del 2012 i també el del 2014.
Aquests dos conceptes s’han unit a través del projecte guifiTV. Disposa d’una web[2] que és com un blog, on es va informant de les novetats o temes relacionats.
Finalment, i com a dada més important, es va crear una web[3] que és com la punta d’un iceberg, on ho unifica tot: esdeveniments en directe o altres ja gravats. Conté incrustat un flux constant de vídeo, com un canal de televisió.
A més va acompanyat de les últimes novetats de la web de guifi, els missatges de twitter recents, enllaós a altres pàgines web importants, com la de la Fundació, el Project i xarxes socials com Facebook, youtube, el social. Tots relacionats amb guifi.net. Una web per estar al dia de tot!

La xerrada, a part d’entrar en detall, s’acompanyarà de l’explicació de com posar-nos d’acord per poder retransmetre qualsevol esdeveniment, ja sigui amb una càmera de vídeo+pc o bé amb un telèfon d’última generació.
També destacarem el fet de poder veure el canal des de qualsevol punt de la xarxa, amb la combinació de Peerstreaming inclòs al projecte Cloudy!

La xerrada sempre oberta a noves propostes de millora!

SAX!! :)

[1] http://videos.guifi.net/guifimedia/
[2] http://guifitv.guifi.net/
[3] http://tv.guifi.net/